Laatulupaus

Tämä on joukkoliikennelain (869/2009) 48 §:n mukainan laatulupaus. Harjoitamme sopimusliikennettä Uudellamaalla Helsingin seudun liikenteen (HSL) kanssa tehtyjen liikennöintisopimusten mukaisesti. Bussiliikenteemme aikataulut ovat haettavissa Helsingin seudun liikenteen verkkosivuilta (www.hsl.fi) ja sen julkaisemista aikataulukirjoista. Tiedotamme liikennöinnin poikkeuksista HSL:n verkkosivuilla (www.hsl.fi). Yhdessä HSL:n kanssa informoimme matkustajiamme poikkeustilanteissa.

Helsingin seudun liikenteessä hyväksymme matkakortit kelpoisuusehtojensa mukaisesti. Linjaliikenteen reiteistä, aikatauluista, lippuvalikoimasta ja taksoista tiedottaa HSL. Uusia autoja hankkiessamme panostamme kalustossamme matkustusmukavuuteen sekä luotettavuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Nykyisistä autoista jo suurin osa on vähäpäästöisiä Euro 6 matalalattia-autoja. Yhtiömme busseissa on paikkoja liikuntarajoitteisille sekä näkövammaisille. Kuljettajamme avustavat mahdollisuuksien mukaan näkövammaisia ja liikuntarajoitteisia matkustajia.

Yhtiömme toiminta perustuu arvoihin, joita ovat hyvä asiakaspalvelu, turvallisuus ja vastuullisuus, kustannustehokkuus, sekä ympäristön huomioiminen. Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeää. Seuraamme jatkuvasti asiakaspalautteita, niiden määrällä ja erillisillä tutkimuksilla. Parannamme palauteiden perusteella toimintaamme. Käsittelemme kaiken saamamme palautteen ja vastaamme niihin tarvittaessa asiakkaan toiveet huomioiden. Saadut korvausvaatimukset käsittelemme tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa.